Keert Kathleen Aerts voorgoed terug uit Zuid-Afrika? Ex-K3'tje hakt knoop door Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Keert Kathleen Aerts voorgoed terug uit Zuid-Afrika? Ex-K3'tje hakt knoop door

Keert Kathleen Aerts voorgoed terug uit Zuid-Afrika? Ex-K3'tje hakt knoop door

In 2015, zo’n zes jaar na haar vetrek bij K3, verkaste Kathleen Aerts met haar man en twee kinderen naar Zuid-Afrika, waar ze nu nog steeds haar dagen doorbrengt. Onlangs besloot ze haar grote droom na te jagen en er een guesthouse open te houden. Maar kriebelt het niet stilaan om terug naar haar vrienden en familie in België te trekken?

Het antwoord is volmondig neen. “Definitief terugkomen niet”, beslist Kathleen Aerts in HLN Showbits. “Ik kom hier nog altijd heel graag op bezoek, maar hier wonen zit er niet meer in. Ik ben toch wel een Zuid-Afrikaanse geworden ondertussen.” Het ex-K3’tje is Paarl duidelijk nog lang niet beu.

Haar geluksniveau geeft ze naar eigen zeggen zelfs een tien op tien. “Sinds ik in Afrika woon, is dat bijna elke dag zo”, klinkt het. “Ik denk dat het weer en de prachtige natuur daar veel mee te maken hebben. Je voelt dat iedereen daardoor veel relaxter is en automatisch ook vriendelijker”, vindt Kathleen.

Bovendien baat ze sinds 2021 een guesthouse uit in Zuid-Afrika. Een grote droom die ze niet snel zal laten schieten. “De droom is up and running, het loopt als een trein”, vertelt Kathleen. Ze doet het duidelijk nog steeds even graag. “En als je dan al die lachende gezichten ziet van onze gasten, dan weet je waarvoor je het doet”, aldus het ex-K3’tje. In België zien we haar dus niet snel terug.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws