Kobe Ilsen en Viktor Verhulst kondigen verrassing van formaat aan: "Wow, helden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst kondigen verrassing van formaat aan: "Wow, helden"

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst kondigen verrassing van formaat aan: "Wow, helden"

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst gaan niet alleen als beste vrienden, maar ook als schitterend dj-duo door het leven. Dat bewijzen ze nu opnieuw. Op Instagram kondigen de twee heren waanzinnig nieuws aan.

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst verdienen niet alleen hun brood als tv-presentator, drie jaar geleden sloegen de goede vrienden ook de handen in elkaar om als dj-duo talloze podia te veroveren. En binnenkort mogen ze daar een enorm en vooral zeer bekend podium aan toevoegen: dat van Tomorrowland. Dat maakten Kobe en Viktor zelf bekend op Instagram.

Hoewel het nog een halfjaar wachten is, maakte het dancefestival nu al de line-up bekend. En daar zien we meteen het bekende duo verschijnen onder de naam ‘Viktor & Kobe’. De twee vrienden pronken naast grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Netsky en The Chainsmokers. Een unieke kans dus.

Fans kijken er alvast naar uit om Kobe en Viktor in juli op één van de 14 gigantische podia te zien optreden. “Oh my God”, “Wow, helden”, “Ja, boys!”, “Toppers”, “Gek!”, “Dat wordt een feestje”, “Nice, welverdiend”, “Proficiat”, “Amai, zalig dit”, “Jullie gaan knallen”, “Reden te meer om te gaan” en “Let’s gooo”, luidt het in de comments. “TROTS”, moet Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor, van het hart. “Wow”, reageert ook Francesco Planckaert stomverbaasd op dit geweldige nieuws.

Populair

Laatste nieuws