Maxime Meiland bloedeerlijk: zo gaat het met Montana na pijnlijke breuk met Dirk Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland bloedeerlijk: zo gaat het met Montana na pijnlijke breuk met Dirk

Maxime Meiland bloedeerlijk: zo gaat het met Montana na pijnlijke breuk met Dirk

Vlak na kerst maakten Montana Meiland en haar toenmalige vriend Dirk Hoogstraten bekend dat ze niet langer een koppel vormden. Na meer dan acht jaar scheidden hun wegen. Maxime Meiland vertelt een maand later eerlijk hoe het met haar grote zus gesteld is.

Na acht jaar kwam er een einde aan het verhaal van Montana Meiland en Dirk Hoogstraten. Dat lieten ze zelf weten op sociale media. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, schreef de realityster op Instagram. “We hebben elkaar lief, maar gaan elk onze eigen weg.” Maar hoe voelt Montana zich daar intussen bij?

Als we Maxime Meiland mogen geloven, stelt haar zus het verrassend goed. “Ze slaat zich er goed doorheen”, weet ze te vertellen aan het Nederlandse RTL Boulevard. “Ze heeft door het nieuwe huis natuurlijk wel flink wat afleiding.” Eind vorig jaar heeft Montana namelijk haar eigen stekje gekocht dat ze nu eigenhandig aan het renoveren is. “Ze stort zich daar volledig op en daar krijgt ze toch wel levenslust van. Ik merk wel dat het goed gaat”, klinkt het bij Maxime.

Daar denkt Martien Meiland niet anders over: “Ze hebben geen ruzie met elkaar, dus dat scheelt ook al veel. Ze zijn nu gewoon goede vrienden. Er is eigenlijk niks aan de hand.” Gelukkig vindt Montana veel steun bij haar familie. Maar niet alleen zij. Ook voor Dirk zullen de Meilandjes altijd klaarstaan. “Dirk is inmiddels ook als een zoon voor ons na die acht jaar”, besluit Erica Meiland. Er zijn dus geen bruggen opgeblazen.

Populair

Laatste nieuws