Regi aangedaan door pijnlijk verlies: "Overstijgt alles qua verschrikkelijkheid" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi aangedaan door pijnlijk verlies: "Overstijgt alles qua verschrikkelijkheid"

Regi aangedaan door pijnlijk verlies: "Overstijgt alles qua verschrikkelijkheid"

Eric Goens mocht deze week Regi ontvangen in ‘Het Huis’. De dj praat onder andere openlijk over zijn huwelijk met Elke Vanelderen en zijn carrière, maar ook over Linda Mertens.

In de laatste aflevering van het huidige seizoen van ‘Het Huis’ geeft Regi zijn ziel bloot. Niet alleen legt hij meer uit over de breuk tussen hem en zijn ex-vrouw Elke Vanelderen, de dj moet ook wat kwijt over Linda Mertens. De frontvrouw van Milk Inc en Regi besloten in 2014 een pauze in te lassen, omdat Linda ging bevallen van haar dochtertje. Maar iets meer dan twee jaar later sloeg het noodlot toe.

In 2017 moest Linda afscheid nemen van haar dochtertje Lio na een harde strijd tegen kanker. Hoewel Regi niet zo’n gevoelige mens is, heeft dat er erg hard ingehakt bij hem. “Wat ik toen gezien heb, dat vergeet ik nooit”, geeft hij toe. “Als je een kindje van twee jaar opgebaard ziet liggen… Dat is het ergste”, klinkt het.

“Als je daardoor niet van de kaart bent, van wat dan wel?”, aldus Regi. Daardoor begrijpt hij ook maar al te goed dat Linda een pauze wilde inlassen. “Ik geef haar groot gelijk. Ik hoop dat ze er goed doorkomt”, zegt hij. “Zoiets zouden ze een mens niet mogen aandoen. Dat beeld heb ik zelfs geblokt. Als je daar te veel bij nadenkt, vraag je je af wat voor zin het leven heeft”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws