Ex-K3'tje Klaasje klapt uit de biecht: zo zit het nu echt met Hanne en Marthe Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-K3'tje Klaasje klapt uit de biecht: zo zit het nu echt met Hanne en Marthe

Ex-K3'tje Klaasje klapt uit de biecht: zo zit het nu echt met Hanne en Marthe

In november was het een jaar geleden dat Klaasje Meijer afscheid nam van K3 en de fakkel officieel doorgaf aan Julia Boschman. Sindsdien is de meidengroep een afgesloten hoofdstuk voor de zangeres. Maar geldt dat ook voor haar vriendschap met ex-collega’s Hanne en Marthe?

Zes jaar lang was Klaasje Meijer ‘de blonde van K3’. “Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan en mijn horizon te verbreden.” Met die woorden maakte ze twee jaar geleden haar vertrek bekend. Intussen schittert Julia al meer dan een jaar naast Hanne en Marthe. Maar uit het oog, is hier duidelijk niet uit het hart.

“We horen elkaar niet veel meer, maar dat begrijp ik wel”, vertelt Klaasje in Dag Allemaal over het contact met haar mede-K3’tjes. Zij weet natuurlijk als geen ander hoe druk je het als K3’tje hebt. “En zelf ben ik ook voortdurend bezig met opnamen of optredens.”

“Soms spreken we af en dan zit het gewoon goed”, zegt de blondine met een gerust hart. “Ik ben bijvoorbeeld op babybezoek geweest bij Hanne en Jorn. Dat was heel fijn”, aldus Klaasje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws