Klaasje Meijer en haar vriend Max hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Klaasje Meijer en haar vriend Max hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Klaasje Meijer en haar vriend Max hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Klaasje Meijer en haar vriend Max zijn intussen acht jaar samen. Nu mede-K3’tje Marthe getrouwd is en Hanne haar eerste kindje gekregen heeft, begint het bij de blondine ook te kriebelen om een belangrijke stap te zetten?

Klaasje Meijer heeft sinds haar vertrek bij K3 niet stilgezeten. Nadat ze onlangs een acteeropleiding in Londen afrondde, trekt ze later dit jaar een maand naar Los Angeles om daar verder aan te werken. Zonder haar vriend Max weliswaar, die blijft in Nederland voor zijn werk. “Ik heb zin om even op mezelf te zijn”, vindt de blondine in Dag Allemaal. “Dat vind ik fijn, want als je alleen bent, leg je makkelijker contacten.”

Maar tussen Klaasje en Max is er in ieder geval geen vuiltje aan de lucht. Na acht jaar is het nog steeds grote liefde. Maar begint het niet stilaan te kriebelen om een volgende stap te zetten, kinderen bijvoorbeeld? “Absoluut niet”, zegt het ex-K3’tje resoluut. “Kinderen passen zeker nog niet in mijn leven, da’s een ver-van-m’n-bed-show. Het is tof om op babybezoek te gaan, maar daar hou ik het bij”, lacht ze.

“Ik vind ’t lastig dat er op dat vlak verwachtingen zijn”, denkt de zangeres erover. “Het is best gevaarlijk om die vraag te stellen aan vrouwen, want je weet nooit wat er speelt, hé. Sommige vrouwen willen of kunnen geen kinderen krijgen. Het is mooi als ’t je gegeven is, maar je moet iedereen vrij laten in z’n keuze”, aldus Klaasje.

Populair

Laatste nieuws