Maureen Vanherberghen nieuw gezicht in 'Familie': actrice verklapt voor hoelang TV en Radio
TV en Radio

Maureen Vanherberghen nieuw gezicht in 'Familie': actrice verklapt voor hoelang

Maureen Vanherberghen nieuw gezicht in 'Familie': actrice verklapt voor hoelang

Het was een verrassing van jewelste toen vanochtend bekend raakte dat niemand minder dan Maureen Vanherberghen vanaf nu deel uitmaakt van de cast van ‘Familie’. Enkele weken na de exit van Sieg De Doncker (Koen) komt zijn vriendin dus zijn plekje innemen.

Maureen heeft geen seconde getwijfeld om toe te zeggen voor de rol. “Ik heb bij Sieg (haar vriend in het echte leven, red.) gemerkt hoeveel mensen echt opgaan in ‘Familie’. Dat is fantastisch”, denkt ze erover in HLN Showbits. Naast Ketnet eens acteren voor volwassenen was dan ook al langer een grote droom van haar. Eindelijk kan de actrice eens een andere kant van zichzelf laten zien.

Vanaf maandag kruipt ze namelijk in de huid van hoofdinspecteur Marlies Kennis, die de verdwijning van Koen komt onderzoeken. Dat wordt ongetwijfeld een lastige taak waar ze lang haar tanden in zal kunnen zetten. Maar hoelang zal de actrice te zien zijn in de soap? “Ik ben de zaak nog volledig aan het onderzoeken, dus ik mag daar nog niet al te veel over prijsgeven”, klinkt het mysterieus.

“Uiteraard weet je ook, als er in het echte leven een zaak opgelost moet worden, dat dat niet op drie dagen gebeurt”, hint de ‘Familie’-actrice. “De inspecteur doet haar uiterste best om tot de oplossing te komen. Maar óf die er gaat komen, laat ik nog in het midden”, blijft Maureen even geheimzinnig. Of het dus om een gastoptreden of een langere passage gaat, weten we nog niet.

Populair

Laatste nieuws