Klaasje Meijer onthult meer over echte reden van haar vertrek bij K3 Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Klaasje Meijer onthult meer over echte reden van haar vertrek bij K3

Klaasje Meijer onthult meer over echte reden van haar vertrek bij K3

“Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan en mijn horizon te verbreden”. Met deze woorden kondigde Klaasje Meijer twee jaar geleden aan dat haar K3-avontuur erop zat. En dat lijkt nu ook aardig te lukken. Sinds haar vertrek staat de agenda van het ex-K3’tje bomvol.

Ze dook op in ‘The Masked Singer’, won ‘The Big Balance’, speelde mee in de Nederlandse film 'Boeien!’ en rondde een acteeropleiding aan de Amsterdam Film School én in Londen af. Klaasje Meijer heeft duidelijk nog geen seconde spijt van haar vertrek bij K3. “De vrijheid die ik nu ervaar, daar verlangde ik naar. Die had ik niet bij K3”, geeft ze toe in Dag Allemaal.

Zes jaar lang kon Klaasje haar eigen agenda niet meer regelen. “Ik had inderdaad geen vrijheid om te kiezen welke projecten ik zou aangaan”, vertelt ze openhartig. “Ik verlangde er echt naar om mijn eigen ding te kunnen doen. Nog eens tien jaar K3 ‘moeten’ zijn, dat idee gaf me een benauwd gevoel.” Nu ze de touwtjes zelf in handen heeft, ervaart ze meer innerlijke rust en kan ze doen wat ze maar wil. “Mijn eigen weg gaan is bevrijdend”, aldus het ex-K3’tje.

Bovendien zag ze in die zes jaar bij K3 al haar vrienden afstuderen, werken en zich verder ontplooien. En dat kon Klaasje naar haar gevoel niet. “K3 is een soort van bubbel. Een fulltime job die je niet kan combineren met studies. Ik heb me op sommige vlakken minder kunnen ontwikkelen”, biecht de blondine op. “Daar werk ik nu hard aan. Ik ben op zoek naar wat ik op lange termijn wil doen.” Daarom besloot ze om dit jaar nog voor een maand naar Los Angeles te verhuizen. “Voor mijn ontwikkeling.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws