Niels Destadsbader emotioneel door pijnlijke gebeurtenis: "Traantjes vloeien" TV en Radio
TV en Radio

Niels Destadsbader emotioneel door pijnlijke gebeurtenis: "Traantjes vloeien"

Niels Destadsbader emotioneel door pijnlijke gebeurtenis: "Traantjes vloeien"

Deze week start eindelijk ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ op Eén en dat is meteen ook het eerste grote programma voor Niels Destadsbader bij de VRT. In een nieuw interview licht hij al een tipje van de sluier op over de nieuwe entertainmentshow.

Zaterdagavond zullen we voor het eerst kunnen kijken naar ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ en daarin zal Niels Destadsbader te zien zijn als coach. Velen hadden verwacht dat hij de nieuwe Eén-show ging presenteren, maar die taak nemen Siska Schoeters en Aster Nzeyimana op zich.

In ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ gaat Niels samen met Siska, Aster en de andere coaches op zoek naar het grootste danstalent van Vlaanderen. En Niels laat alvast weten dat hij erg onder de indruk is van wat hij al gezien heeft. Ook kon hij het zelfs niet droog houden tijdens een bijzondere performance. “Er was een kandidate die op jonge leeftijd haar mama verloren heeft en een heel emotionele dans bracht”, verklapt hij aan Story.

“Dat greep me naar de keel en dan vloeien er al eens traantjes”, geeft Niels toe. Hoewel hij zichzelf liever ziet lachen op televisie, kon hij zijn tranen niet bedwingen. Toch probeert hij dat ook positief te bekijken. “Het goeie nieuws: vrouwen vinden dat naar het schijnt charmant, een man die durft te huilen”, zegt hij al lachend.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws