Dit denkt Niels Destadsbader écht over Aster Nzeyimana in 'The greatest dancer' TV en Radio
TV en Radio

Dit denkt Niels Destadsbader écht over Aster Nzeyimana in 'The greatest dancer'

Dit denkt Niels Destadsbader écht over Aster Nzeyimana in 'The greatest dancer'

Zaterdagavond wordt eindelijk de eerste aflevering uitgezonden van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ en deze entertainmentshow zal gepresenteerd worden door Siska Schoeters en Aster Nzeyimana. Coach Niels Destadsbader geeft nu zijn ongezouten mening over de presentator.

In ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ zal Niels Destadsbader samen met Siska Schoeters, Aster Nzeyimana en de andere coaches op zoek gaan naar hét danstalent van Vlaanderen. Hoewel deze show het eerste grote programma voor Niels Destadsbader is sinds hij de overstap van VTM naar VRT maakte, zal hij ‘The greatest dancer van Vlaanderen' niet presenteren. Siska Schoeters en Aster Nzeyimana zullen die taak op zich nemen.

Als sportanker is het presenteren van een entertainmentshow een hele aanpassing, maar Niels verklapt dat Aster het heel goed doet. “Hij is heel spontaan en chill”, vertelt de zanger aan Story. “Het is goed dat een sportjournalist eens zo’n show in goede banen mag leiden, want dan krijg je een totaal andere manier van presenteren dan de mijne”, aldus Niels.

Bovendien heeft hij ook nog wat te zeggen over de looks van de nieuwe presentator. “Het is ook cool dat Aster oorbellen en ringen draagt”, geeft hij toe. “Vijf jaar geleden kon dat niet op de VRT. En hij staat er ook nog eens mee”, klinkt het. “Aster is gewoon een mode-icoon”, besluit Niels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws