Ook een coureur: dochter van Stephanie Planckaert onthult meer over haar relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ook een coureur: dochter van Stephanie Planckaert onthult meer over haar relatie

Ook een coureur: dochter van Stephanie Planckaert onthult meer over haar relatie

Iluna Timmerman, de dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, onthult in een nieuw interview meer over haar relatie met Robin Warrant. Ook haar ouders moeten wat kwijt over haar vriendje.

Story wist een interview te strikken met Stephanie Planckaert, haar man Christopher en hun dochter Iluna. Niet alleen vertellen ze meer over het kasteel in Frankrijk en hun andere bezigheden, ze praten ook openlijk over het liefdesleven van Iluna. Zij heeft namelijk een relatie met wielrenner Robin Warrant.

“Ja, we zijn nu bijna een jaar samen”, verklapt ze. “We kennen elkaar al heel lang. We zaten op dezelfde school en hij is net als ik bijna achttien”, verduidelijkt Iluna. Haar vader vindt het helemaal niet erg dat ze een serieuze relatie heeft. “Ik heb daar totaal geen problemen mee. Als coureur heeft hij Iluna al veel bloemetjes gebracht”, aldus Christopher.

Ook mama Stephanie is blij voor haar dochter. Het gezinnetje vierde zelfs oudejaarsavond samen met Iluna’s vriendje. “Het is plezant en een zegen met Robin erbij”, geeft ze toe. “Heel fijn om te zien hoe gelukkig mijn dochter is en dat ze de liefde op een mooie manier ervaart”, legt ze uit. “Echt een tof koppeltje. Het verloopt allemaal heel natuurlijk”, besluit Stephanie.

Populair

Laatste nieuws