Evi Hanssen in de wolken na dit fantastische nieuws: "Zó blij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evi Hanssen in de wolken na dit fantastische nieuws: "Zó blij"

Evi Hanssen in de wolken na dit fantastische nieuws: "Zó blij"

We kennen Evi Hanssen vooral van de televisie, maar ook op andere vlakken heeft ze zichzelf al meermaals bewezen. Zo schreef ze in 2021 het boek ‘Sinds ik niet meer drink’ en dook ze er onlangs solo het theater mee in. Daar krijgt de presentatrice nu fantastisch nieuws over te horen.

Na 20.000 verkochte exemplaren en tal van positieve reacties dook ze het theater in met haar ‘Sinds ik niet meer drink’. Met de nodige “dosis humor en zelfspot” neemt Evi je mee in haar verhaal. Wie is Evi zonder dat gezellige glas in haar handen en welke beproevingen komen er op haar pad? Goed nieuws nu, want de eerste recensie over haar show is binnen en daarin lezen we alleen maar lovende woorden.

“Evi straalt op het podium, ze vertelt heel relaxed, af en toe lijkt het of je gewoon met een goede vriendin zit te praten”, schrijft I Love Theater. “Haar interactie met het publiek is heel gemoedelijk, leerzaam en ook weer met humor doordrenkt. Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten. Ze vertelt puur haar verhaal, ze heeft geen wijzend vingertje naar het publiek. Je mag als je wilt zelfs gewoon je wijntje mee nemen in de zaal”, gaat de recensent verder. Gelachen én bijgeleerd, is wat we vooral onthouden.

Evi Hanssen zelf is alvast in de wolken door deze positieve woorden. “Heel blij met de eerste recensie over mijn theatercollege ‘Sinds ik niet meer drink’”, laat ze dankbaar weten op Instagram. “De voorstelling is zeker geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. Wel een eerlijk verhaal doordrenkt met humor, over de zin én onzin van alcohol!” Tot juni trekt ze heel Nederland rond met haar show, België volgt in 2024.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws