'Temptation'-Pommeline bijt van zich af na kwetsende commentaar op uiterlijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline bijt van zich af na kwetsende commentaar op uiterlijk

'Temptation'-Pommeline bijt van zich af na kwetsende commentaar op uiterlijk

Pommeline Tillière heeft opnieuw nare berichtjes aangekregen nadat ze een foto in lingerie op haar Instagramverhaal had gepost. De realityster vindt dit helemaal niet oké en in een filmpje moet ze daar nog wat over kwijt.

Pommeline Tillière kennen we nog van ‘Temptation Island’. Sinds haar deelname aan het tv-programma is ze bijzonder populair op Instagram en daar post ze ook geregeld pikante plaatjes op. Zopas deelde ze nog een uitdagend plaatje in doorschijnende lingerie, maar dat lijkt duidelijk niet bij iedereen in de smaak te vallen.

Zo laat Pommeline nu weten dat ze weer heel wat commentaar op haar uiterlijk heeft gekregen. “Dik geworden zeg”, schreef iemand onder meer. Het is bovendien niet de eerste keer dat ze zo’n reacties te horen krijgt, want eerder vroegen mensen ook al eens of ze zwanger was. “Hey jongens. Ik zit daar dus niet mee in hé, dat mensen mij dik noemen”, zegt ze nu.

“Ik bedoel, ik hou van het leven en ik hou van eten”, gaat ze verder. “Ik ben gezond. Af en toe. Je mag al eens ongezond eten, hé. Je leeft maar één keer”, aldus Pommeline. Om af te sluiten wil de realityster ook nog iedereen bedanken die een lief berichtje naar haar heeft gestuurd.

'Temptation'-Pommeline bijt van zich af na kwetsende commentaar op uiterlijk

Populair

Laatste nieuws