Lauren Müller zwijgt niet langer over strubbelingen achter schermen bij 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Lauren Müller zwijgt niet langer over strubbelingen achter schermen bij 'Thuis'

Lauren Müller zwijgt niet langer over strubbelingen achter schermen bij 'Thuis'

Thuis’-fans vreesden de afgelopen weken dat ze afscheid moesten nemen van het geliefde personage Thilly, gespeeld door Lauren Müller. Maar niets is minder waar. Na een korte afwezigheid keerde ze al snel weer huiswaarts, en het ziet ernaar uit dat het voorgoed is nu ze gaat trouwen met Harry. Maar hoe ervaart de actrice de sfeer de laatste tijd op de set?

In januari verhuisde de productie van ‘Thuis’ namelijk van de VRT naar het externe productiehuis Eyeworks. En dat bracht veel onzekerheid en onbegrip met zich mee voor de cast en crew. Als we Mathias Vergels (Lowie) mogen geloven, is de sfeer niet altijd optimaal. Verschillende ‘Thuis’-acteurs uitten al hun ongenoegen en betoogden zelfs tegen de verhuis.

Lauren Müller ziet het anders in. Ondanks alle strubbelingen staat ze nog elke dag met evenveel plezier op de set. “Voor sommige collega’s verandert er wel wat”, toont ze haar begrip. Maar voor haar is dat niet het geval. “Want ik ben als freelancer aan ‘Thuis’ verbonden. Ik moet mijn factuur voortaan naar een ander adres sturen. Dat is alles”, legt de actrice uit.

“Ik vind mijn statuut best prima en klaag niet. Als freelancer kan ik flexibeler zijn voor andere aanbiedingen, zoals stemmenwerk of film en tv-werk”, besluit ze. Bovendien ziet ze de verhuis niet per se negatief in. “Ik ga ervan uit dat de huidige veranderingen positief bedoeld zijn en op termijn dan ook een positief effect zullen hebben”, aldus Lauren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws