Jada Borsato heeft harde boodschap voor nieuwe vriend van mama Leontine Ruiters Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Jada Borsato heeft harde boodschap voor nieuwe vriend van mama Leontine Ruiters

Jada Borsato heeft harde boodschap voor nieuwe vriend van mama Leontine Ruiters

Jada Borsato heeft er geen gemakkelijke periode op zitten. Haar vader Marco Borsato wordt al een hele tijd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’, haar ouders gingen uit elkaar en haar moeder Leontine Ruiters vond opnieuw de liefde. Maar hoe denkt Jada nu echt over de nieuwe vlam van haar mama?

In 2020 gingen Marco Borsato en Leontine Ruiters uit elkaar. Tot grote verrassing gaven ze hun relatie zo’n jaar later een tweede kans. Maar de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan Marco's adres hebben hun relatie definitief parten gespeeld. Na de definitieve breuk vond Leontine onlangs opnieuw het geluk bij multimiljonair John Huiberts.

In het Nederlandse Story geeft Jada toe dat ze liever een verzoening tussen haar ouders had gezien. “Dat was heel fijn geweest. Welk kind wil dat niet?”, klinkt het. “Maar soms loopt het in het leven anders.” Een nieuwe man in haar moeders leven aanvaarden, was niet de gemakkelijkste opdracht. "Eerlijk gezegd vond ik het wel wennen om mijn moeder met een ander te zien", biecht Jada op.

Maar dat neemt niet weg dat ze haar moeder alle geluk gunt en ze John een “ontzettend lieve man” vindt. “Ik zag ook al snel dat ze heel gelukkig is met hem. En als kind wil je het liefst dat je ouders gelukkig zijn. Of dat nu samen is of los van elkaar”, bedenkt Jada zich. “Dus ja, ik gun mijn moeder haar nieuwe liefde. Ze straalt!”

Populair

Laatste nieuws