Bekende tv-criticus tikt de Planckaerts op de vingers: "Ze moeten waakzaam zijn" TV en Radio
TV en Radio

Bekende tv-criticus tikt de Planckaerts op de vingers: "Ze moeten waakzaam zijn"

Bekende tv-criticus tikt de Planckaerts op de vingers: "Ze moeten waakzaam zijn"

Eddy en Christa Planckaert liggen onder vuur door hun rubriek in ‘Iedereen beroemd’. De kijkers uiten felle kritiek, maar wat vindt tv-criticus Jules Hanot van ‘De relatierechtbank’? In een nieuw interview geeft hij zijn ongezouten mening.

In het Eén-programma ‘Iedereen beroemd’ kunnen we sinds kort kijken naar ‘De relatierechtbank’. In die rubriek geven Eddy en Christa verkleed als rechters relatieadvies. Al snel krijgt het oerkoppel heel wat kritiek te verduren. “Onnozel” en “Belachelijk”, zeggen de kijkers onder meer. Tv-criticus Jules Hanot vindt de kritiek terecht.

“Verkleed als rechters commentaar geven op de relatieproblemen van anderen… Het is redelijk van de pot gerukt”, vertelt hij aan TV-Familie. Bovendien had de VRT volgens hem ook andere koppels kunnen casten in plaats van altijd dezelfde. “Het lijkt alsof de Planckaerts overal worden opgevoerd”, aldus Hanot.

Zo heb je uiteraard ‘Château Planckaert’, maar Eddy verscheen ook vaak in ‘Vive le Vélo’. Daarnaast duikt ook Stephanie vaak op en Junior ging op zoek naar een vriendin op tv. “Deze rubriek in ‘Iedereen beroemd’ lijkt me een beetje van het goede teveel”, stelt de criticus. Hij heeft daarom een duidelijke boodschap voor de familie. “Ze moeten waakzaam zijn voor een overkill, zodat de kijkers hen niet beu worden. Want trop is te veel”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws