K3'tje Hanne Verbruggen post prachtige beelden van bevallingsverlof: "Zó lief" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tje Hanne Verbruggen post prachtige beelden van bevallingsverlof: "Zó lief"

K3'tje Hanne Verbruggen post prachtige beelden van bevallingsverlof: "Zó lief"

Hanne Verbruggen is in november voor het eerst mama geworden en sinds de geboorte van haar zoontje heeft ze genoten van wat welverdiende rust. Nu betovert ze al haar volgers met enkele wondermooie kiekjes van de kraamperiode.

Op 14 november mochten Hanne Verbruggen en haar partner Jorn hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Julien. Dat betekent natuurlijk ook dat ze even niet op het podium heeft gestaan als K3’tje naast Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. Daar komt snel verandering in, want eind februari zal hun nieuwe tournee ‘Vleugels’ van start gaan.

Het moederschapsverlof van Hanne zit er bijna op, want deze week zal ze terug beginnen met repeteren voor de nieuwe show. Met opgeladen batterijen, want de mama is er terug helemaal klaar voor na een rustige kraamperiode. Op Instagram deelt ze daar nu enkele foto’s van. “Ditjes, datjes en dutjes in januari”, schrijft het K3’tje erbij.

In de comments laten haar volgers allemaal lieve berichtjes achter. “Ik ben blij dat je hebt kunnen genieten van je welverdiende verlof” en “Duidelijk (verdiend) genoten”, reageren ze. Ook hebben ze wat te zeggen over de leuke kiekjes. “Schoonste mama”, “Wat een mooie foto’s”, “Mooi gezinnetje”, “Julien is zo schattig” en “Gelukkig zijn staat je prachtig”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws