"Ik weet niet hoeveel mensen dat weten": Ruth Beeckmans doet eerlijke onthulling TV en Radio
TV en Radio

"Ik weet niet hoeveel mensen dat weten": Ruth Beeckmans doet eerlijke onthulling

"Ik weet niet hoeveel mensen dat weten": Ruth Beeckmans doet eerlijke onthulling

Fans hebben haar lang moeten missen, maar Ruth Beeckmans schittert eindelijk terug op tv. In het nieuwe programma ‘Verliefd, verloofd en getrouwd in 24 uur’ neemt ze een beetje de rol van weddingplanner op zich en daar moet ze nog wat over kwijt.

Vorig jaar sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans. In april overleed haar man Gary totaal onverwacht en daardoor verdween ze even van het scherm. Eindelijk is ze terug met ‘Verliefd, verloofd en getrouwd in 24 uur’ en dat is niet het eerste liefdesprogramma voor Ruth. “Cupido is een rol die me bevalt”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

In ‘Cupido Ofzo’ was ze meer de matchmaker, maar in het nieuwe programma helpt ze mensen trouwen die de liefde al bij elkaar gevonden hebben. Een beetje de weddingplanner dus. “Ik weet niet hoeveel mensen dat weten van mij, maar ik ben echt totaal chaotisch”, bekent Ruth. “Dus weddingplanner zou ik mezelf niet noemen”, lacht ze.

Natuurlijk wordt ze bijgestaan door een crew, maar toch heeft ze wel wat mee mogen doen en dat beviel haar wel. “Het verrassingselement van het programma is echt leuk. Je bent écht de grootste verrassing van iemands leven in elkaar aan het steken en het is superleuk om daar deel van uit te mogen maken”, aldus Ruth.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws