Natalia klapt uit de biecht over het moederschap: "Het is een beetje overleven” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia klapt uit de biecht over het moederschap: "Het is een beetje overleven”

Natalia klapt uit de biecht over het moederschap: "Het is een beetje overleven”

Natalia was deze week te gast in de Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. Aan presentatoren Peter Van de Veire en Kim Van Oncen vertelde ze meer over de moeilijkheden die ze ervaart met het mama zijn.

Natalia en Frederik Binst werden in maart 2020 voor het eerst mama en papa. Ze mochten toen hun dochtertje Bobbi-Loua verwelkomen en in december 2021 werden ze de trotse ouders van hun zoontje Apollo. “Wat we nu hebben, is een koningsdroom. Een meisje én een jongen. Het is fantastisch”, aldus de zangers.

Toch vindt ze het moederschap niet altijd even gemakkelijk, zeker niet met een nieuw album dat binnenkort uitkomt en een agenda vol met optredens. “Ik vind het een pittige combinatie”, geeft Natalia eerlijk toe. “Het is soms zelfs een beetje overleven”, biecht ze op. “Een carrière combineren met twee kindjes, en ook een man die voltijds werkt, dat is best veel”, legt ze uit.

Natalia vertelt daarna dat veel mensen zeggen dat dat een fase zou zijn die wel voorbijgaat, maar daar twijfelt ze toch aan. “Misschien zeggen ze dat ook om ons allemaal valse hoop te geven”, lacht ze. Wat wel al vast staat, is dat er geen derde kindje zal komen. “Mijn vriend en ik willen graag nog wat tijd voor onszelf, dus het is plezant genoeg zo”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws