Presentatrice Tatyana Beloy doet hartverscheurende bekentenis over kindertijd Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentatrice Tatyana Beloy doet hartverscheurende bekentenis over kindertijd

Presentatrice Tatyana Beloy doet hartverscheurende bekentenis over kindertijd

Tatyana Beloy mag nu dan wel een succesvolle presentatrice en actrice zijn, vroeger heeft ze het helemaal niet gemakkelijk gehad. De ‘Big Brother’-presentatrice verklapt meer over een moeilijke periode uit haar leven.

Tatyana Beloy is terug van weggeweest. Even was het stil rond haar, maar nu schittert ze terug op tv als presentatrice van ‘Big Brother’. Dat vindt ze een unieke kans, want toen ze een klein meisje was keek ze zelf naar het programma. “Ik vond het mindblowing dat we hen de klok rond konden volgen. ‘Big Brother’ was visionair, want we delen anno 2023 allemaal ons dagelijkse leven online”, vertelt ze aan TV-Familie.

Toch had ze veel zorgen aan haar hoofd toen ze jong was. Tatyana is de dochter van de Vlaamse Nadia en de in Kinshasa geboren Paul Beloy. Daardoor kreeg ze het hard te verduren op school. “Ik werd gepest om mijn afrokapsel en mijn huidskleur”, biecht ze op. “Mijn broer, zus en ik waren de enigen van kleur op school”, legt de presentatrice uit.

Ze besefte maar al te goed dat ze anders was, maar ze wilde er zo graag bij horen. “Ik wilde óók sluik haar en een zonnebril in mijn haar kunnen steken, maar ik had elke ochtend gedoe met mijn haar dat vol met knopen zat”, aldus Tatyana. “Mijn papa had geen idee hoe hij moest omgaan met mijn haar. En mijn mama, die steile haren had, kende weinig van producten om onze afro’s te verzorgen”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws