Laura Tesoro met de grond gelijk gemaakt na grote aankondiging: "Maar kind toch" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro met de grond gelijk gemaakt na grote aankondiging: "Maar kind toch"

Laura Tesoro met de grond gelijk gemaakt na grote aankondiging: "Maar kind toch"

Wie mee achter de schermen wil kijken bij Laura Tesoro en haar crew kan vanaf nu voor vijf euro toegevoegd worden aan een groepschat. Niet iedereen is fan van dit idee, want de zangeres krijgt meteen harde kritiek te verduren.

Laura Tesoro gaat binnenkort op tournee en ze beseft maar al te goed dat niet iedereen de middelen heeft om een kaartje te kopen voor een van haar shows. Daarom wil ze iets bijzonders doen voor haar fans. “Ik wil ze meenemen achter de schermen”, vertelt de zangeres. Wie vijf euro betaalt, wordt toegevoegd aan een groep op de app SneakPeak.

De fans zullen mee kunnen loeren in de groepschat van Laura en haar crew en zo zullen ze ook updates krijgen over haar optredens. Maar berichtjes sturen zullen ze niet kunnen doen. “Dat zou niet zo handig zijn voor ons. Eigenlijk een beetje voyeurisme”, lacht ze. “Voor hen kan het heel leuk zijn om niet alleen het optreden zelf, maar ook alles wat eraan voorafgaat mee te beleven. En dat is wel wat”, legt ze uit.

Ondanks dat Laura zo op een nieuwe manier in contact wil staan met haar fanbase, lokt dit initiatief al snel heel wat kritiek uit. “Die meent dat?”, “Ben niet zot, hé”, “Wat een wereldnieuws", "Geen interesse”, “Je moet maar durven”, “Nee, dank u”, “Wie geeft geld aan dat kind?” En “Haar eerste stap richting OnlyFans?”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws