James Cooke kondigt geweldige verrassing aan: "Over twee dagen!" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke kondigt geweldige verrassing aan: "Over twee dagen!"

James Cooke kondigt geweldige verrassing aan: "Over twee dagen!"

Het gaat James Cooke voor de wind. Zijn programma ‘James De Musical’ valt enorm in de smaak, hijzelf als presentator nog veel meer. Op de ‘Kastaars!’ werd hij afgelopen zaterdag tot ‘Mediapersoonlijkheid van 2022’ gekroond. Na al dit geweldige nieuws komt James opnieuw met een grote verrassing op de proppen.

Fans van ‘James De Musical’, zet jullie schrap. Dit weekend, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari, trekt de presentator met zijn programma naar de Lotto Arena. En de repetities zijn volop aan de gang. “Nog 2 dagen en we gaan knallen! Wees snel en kom kijken in de Lotto Arena dit weekend”, schrijft Natalia, die meedoet in de show, dolenthousiast op Instagram.

Maar dat is niet alles. Onlangs raakte al bekend dat ‘James De Musical’ dit najaar terugkeert met een derde seizoen. Namen van zijn gloednieuwe gasten loste James Cooke nog niet. “Ik denk dat dat wel altijd een verrassing moet blijven”, denkt hij erover in ‘Play Café’.

“Máár dit weekend staan we in de Lotto Arena met ‘James De Musical Live’ en daar gaan we ook de eerste naam bekendmaken”, kan de presentator nu al verklappen. Bovendien zal de persoon ook al aanwezig zijn tijdens de show.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws