Na tumultueuze verhuis naar Eyeworks: is het einde van 'Thuis' in zicht? TV en Radio
TV en Radio

Na tumultueuze verhuis naar Eyeworks: is het einde van 'Thuis' in zicht?

Na tumultueuze verhuis naar Eyeworks: is het einde van 'Thuis' in zicht?

Er was de laatste tijd veel te doen rond ‘Thuis’ en de sombere sfeer bij de cast- en crewleden omdat de productie van de soap door besparingen bij de VRT overgenomen werd door het externe productiehuis Eyeworks. Veel fans vrezen dan ook het ergste, namelijk dat het einde van hun favoriete soap dichterbij is dan ze hopen.

Fans uiten de laatste tijd wel vaker hun bezorgdheid over de toekomst van de soap. Zo dachten ze onlangs nog dat er met het mogelijke vertrek van Lowie, Thilly, Waldek, Nora en Veerle een grote leegloop aan de gang was. Maar niets is minder waar. Thilly is terug, Waldek besloot toch in het land te blijven en ook Mathias Vergels, die Lowie speelt, staat intussen weer dagelijks op de set.

De terugkeer van deze personages is alvast een grote opluchting. Bovendien heeft ‘Thuis’ nog maar net een nieuwe hoofdscenarist in huis gehaald, mét veel ervaring bij grote reeksen. Het einde van de soap lijkt nog lang niet nabij. “Ik wil de kijkers vijfentwintig minuten waardevolle fictie geven en van de soap opnieuw een echt gezinsmoment maken”, besloot scenarist Piet Baete in de Krant van West-Vlaanderen. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen.

“De komende tijd zal hij zich dus met ‘Thuis’ bezighouden. En daar zijn wij heel blij mee”, geeft ‘Thuis’-producer Hans Roggen toe in TV-Familie. “Wees maar zeker dat alle kijkers aan hun trekken zullen blijven komen, van jong tot oud. Met spanning, ontspanning, drama, veel liefde én een vleugje seksualiteit.” De producer stelt bovendien meteen alle bezorgde kijkers gerust: “‘Thuis’ is nog lang niet uitverteld, hoor!’”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws