Janine Bischops legt ziel bloot: zo gaat het intussen echt met Hugo Sigal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Janine Bischops legt ziel bloot: zo gaat het intussen echt met Hugo Sigal

Janine Bischops legt ziel bloot: zo gaat het intussen echt met Hugo Sigal

Op 4 november 2022 moest Hugo Sigal helaas zijn grote liefde Nicole Josy afgeven na een dodelijke val van de trap. Sindsdien heerste ook grote bezorgdheid over de toestand van de zanger. Hartsvriendin Janine Bischops vertelt nu aan ‘Het Laatste Nieuws’ hoe het drie maanden na dit grote verlies met Hugo gaat.

Afgelopen zaterdag betrad Hugo Sigal totaal onverwacht het podium van de ‘Kastaars!’. Daar zong hij voor het eerst zonder zijn Colleke. Een prachtig eerbetoon waarbij niemand - zeker ook Hugo niet - het droog kon houden. Het is dan ook nog maar drie maanden geleden dat Nicole Josy overleden is.

Toch kan steun en toeverlaat Janine Bischops in HLN Showbits met een gerust hart zeggen dat de zanger er stilaan bovenop komt. “Met Hugo gaat het eigenlijk goed”, weet de ‘Familie’-actrice te vertellen. “Ik bel hem elke dag en ineens kreeg ik een telefoontje van hem en hij zei: ‘Janine, luister, ik moet vooruit’. En dat hoor ik graag”, besluit ze.

Bovendien had ze een duidelijke boodschap voor haar goede vriend. “Ik zei: ‘Dat moet je doen. Maar je mag blijven wenen, ook als je bij mij bent of tijdens elk telefoontje. Je moet rouwen, maar ik wil ook dat je lacht. En dat doet hij ook”, gaat ze verder. Niets belangrijkers dan het leven vieren volgens Janine. “Wij zijn 50 jaar vrienden, wij hebben altijd gelachen”, aldus de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws