Wordt Niels Destadsbader straks papa? Zanger heeft groot nieuws over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wordt Niels Destadsbader straks papa? Zanger heeft groot nieuws over kinderwens

Wordt Niels Destadsbader straks papa? Zanger heeft groot nieuws over kinderwens

Niels Destadsbader heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Na meer dan twee jaar gingen hij en zijn vriendin Julie uit elkaar. Bovendien krijgt de zanger de laatste tijd bakken kritiek over zich heen. Maar hij laat zijn hoofd niet hangen en ziet de toekomst helemaal zitten.

Alsof een relatiebreuk nog niet erg genoeg is, werden Niels Destadsbader de laatste tijd langs alle kanten verwijten naar het hoofd geslingerd. En dat omdat hij sinds zijn overstap naar de openbare omroep amper aan de bak komt - toch niet in grote shows -, maar wel een serieuze smak geld verdient. Toch ziet zijn toekomst bij de VRT er volgens hem rooskleurig uit.

In TV-Familie onthult Niels meer over zijn plannen. “Samen met Miguel (Wiels, red.) zou ik graag nog eens een grote muziekshow maken voor televisie. En voor de VRT wil ik nog veel leuke programma’s maken”, klinkt het. “Grote shows, daar ben ik goed in en dat doe ik ook graag, maar ik wil mezelf ook in de kijker zetten met human interest.”

Maar aan zijn lijstje met dromen wil hij ook nog één vurige wens toevoegen. “Papa worden is trouwens ook nog altijd een droom van mij”, biecht de 34-jarige zanger op. En zijn recente relatiebreuk heeft zijn gedachten niet veranderd. “Het zal er ooit wel eens van komen”, is Niels er gerust in.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws