Karen Damen kondigt opmerkelijke samenwerking met BV aan: "Binnenkort te zien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen kondigt opmerkelijke samenwerking met BV aan: "Binnenkort te zien"

Karen Damen kondigt opmerkelijke samenwerking met BV aan: "Binnenkort te zien"

Dat Karen Damen een manusje-van-alles is, weet intussen iedereen. Zingen, acteren, kleren ontwerpen, ze doet het allemaal. Maar nu onthult het ex-K3’tje een verrassende samenwerking met iemand die we allemaal kennen.

Karen Damen staat tegenwoordig vooral op de set van ‘Familie’ als Vanessa. Voor de rest houdt ze zich bezig met haar eigen modemerk Kristina Knitwear en duikt ze binnenkort op in de gloednieuwe muzikale Play4-show ‘Tulpen uit Antwerpen’. In ‘The Masked Singer’ daarentegen is het ex-K3’tje niet meer te zien.

Meer tijd voor nieuwe projectjes dus? Op Instagram zien we Karen naast niemand minder dan Julie Vermeire poseren voor een gloednieuwe opdracht. “Met mijn grootste fan Julie Vermeire leuke dingen gedaan in de Bonaparte”, schrijft ze erbij. De Bonaparte is een nachtclub/karaokebar in Antwerpen. “Binnenkort te zien op VTM GO”, hint het VTM-gezicht.

Wat Karen en Julie daar precies gedaan hebben, is niet duidelijk. Dat komen we binnenkort dus te weten op VTM GO. Fans zijn alvast razend benieuwd. “Jeeeej”, “Oh, super!”, “Nu ben ik wel heel benieuwd”, “Kijk ernaar uit”, “Ik hoop dat het snel online komt”, “Twee toppers”, “Twee dames van de wereld” en “Twee mooie dames en goede vriendinnen”, luidt het in de comments.

Populair

Laatste nieuws