Pat Krimson moet zwaar overlijden verwerken: "Verlies is ondraaglijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pat Krimson moet zwaar overlijden verwerken: "Verlies is ondraaglijk"

Pat Krimson moet zwaar overlijden verwerken: "Verlies is ondraaglijk"

Afgelopen zomer moest Pat Krimson, de verloofde van Loredana De Amicis, helaas afscheid nemen van zijn moeder, Gerda. Zij stierf in augustus op haar 81ste aan de gevolgen van dementie. In ‘Primo’ onthult de dj nu dat hij het verdiet nog steeds geen plaats heeft kunnen geven.

“Mama is onlangs van ons heen gegaan. Ze was echt op, de strijd was helemaal gestreden”, liet Pat Krimson in augustus weten op Instagram. “Woorden schieten mij momenteel tekort en het verlies gaat ondraaglijk zijn. Ik mis u nu al enorm.” Enkele maanden later heeft de dj het nog steeds erg moeilijk met dit zware verlies.

“Ik heb haar dood door de drukte nog altijd niet verwerkt, denk ik”, geeft Pat eerlijk toe in Primo. Ze koesterden dan ook een ijzersterke band. “Ik was enig kind en mijn mama had altijd schrik dat ik mijn brood niet zou kunnen verdienen met muziek”, klinkt het. En hoewel ze aan het dementeren was, voelde ze bepaalde zaken volgens hem nog heel erg goed aan.

“Dat ik tijdens corona mijn ding niet kon doen, vond ze verschrikkelijk”, vertelt de 2 Fabiola-frontman openhartig. “Dus ik heb haar beloofd, kort voor ze ging, dat ik nog één keer ging knallen. En dat komt eraan”, zegt hij vastberaden. “Ook het succes van Loredana draag ik volledig op aan mijn mama”, aldus de dj.

Populair

Laatste nieuws