Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier verwelkomen eerste kindje: "Prachtige naam" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier verwelkomen eerste kindje: "Prachtige naam"

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier verwelkomen eerste kindje: "Prachtige naam"

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier zijn op 1 februari voor het eerst mama en papa geworden. De kersverse moeder deelt nu twee prachtige plaatjes van haar pasgeboren baby’tje en het koppel onthult meteen de naam.

Wielrenner Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke hebben erg heuglijk nieuws te melden. Eergisteren hebben ze namelijk hun eerste kindje in de armen mogen sluiten. De dochter van Frank Vandenbroucke maakte eerder op Instagram al bekend dat ze in verwachting is. “Ons mooiste geheimpje, zie je in februari”, schreef ze toen al.

Het koppel verklapte niet veel later ook al het geslacht van hun baby’tje: een jongetje. Op 1 februari was het dan eindelijk zover en nu deelt de fiere mama twee schattige kiekjes om het nieuws bekend te maken. “Petit amourtje”, schrijft ze erbij. Ze verklapt ook meteen de naam van hun zoontje: Jules Merlier.

In de comments staat het vol met lieve berichtjes, want iedereen wil het koppeltje proficiat toewensen. “Geniet ervan, jongens”, “Joepie, lief vriendje erbij”, “Zo mooi”, “Eindelijk, dag lieve kleine Jules”, “Geniet van jullie klein wondertje”, “Kan niet wachten om hem te ontmoeten”, “Prachtig zoontje” en “Och die voetjes”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws