Martien Meiland eerlijk over einde 'Chateau Meiland': "Dán is het mooi geweest" TV en Radio
TV en Radio

Martien Meiland eerlijk over einde 'Chateau Meiland': "Dán is het mooi geweest"

Martien Meiland eerlijk over einde 'Chateau Meiland': "Dán is het mooi geweest"

Het tv-programma ‘Chateau Meiland’ blijft hoge toppen scheren. Aan kijkers geen gebrek, maar heeft Martien Meiland er nog altijd zin in om gevolgd te worden door een cameraploeg? Hij onthult nu hoelang hij dit nog zou willen doen.

Ondertussen hebben we al zeven seizoenen lang de avonturen van de familie Meiland kunnen volgen in ‘Chateau Meiland’. De kijkcijfers zijn nog steeds erg hoor en de fans kunnen al bijna niet meer wachten op nieuwe afleveringen. “Fijn dat veel mensen het nog steeds zo leuk vinden”, vertelt Martien Meiland aan het Nederlandse blad Weekend.

De fans hoeven zich ook nog geen zorgen te maken. “Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken”, geeft Martien toe. Toch spreekt hij zich wel al uit over het einde van het tv-programma. Zo verwacht hij dat over twee jaar ‘Chateau Meiland’ niet meer op tv zal komen. “Dan ben ik 63. Dan is het misschien ook wel mooi geweest”, zegt Martien.

Echter beseft hij wel dat het een hele aanpassing zal zijn als 'Chateau Meiland' stopt. Zal Martien zonder de spotlights kunnen? “Daar moet ik even over nadenken”, klinkt het. “Ik realiseer me plots dat als we stoppen met ‘Chateau Meiland’, en dan gaat misschien ‘Wie van de Drie’ ook op een gegeven moment over… Dat zou ik wel heel erg vinden”, aldus Martien.

Populair

Laatste nieuws