Martine Jonckheere deelt triest nieuws na borstamputatie: "Teneergeslagen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Martine Jonckheere deelt triest nieuws na borstamputatie: "Teneergeslagen"

Martine Jonckheere deelt triest nieuws na borstamputatie: "Teneergeslagen"

Martine Jonckheere vecht opnieuw tegen borstkanker en daardoor moest ze onlangs ook haar tweede borst laten amputeren. In haar column laat ze weten dat ze het daar moeilijk mee heeft.

Martine Jonckheere moest in januari onder het mes en een week na de operatie moest ze opnieuw naar de borstkliniek. “Daar zal ik voor het eerst ‘mijn nieuwe ik' te zien krijgen”, schrijft ze in haar column in Het Laatste Nieuws. “Bij mijn gynaecologe kom ik tot rust, tot ik haar ‘kunstwerk’ van zo’n 20cm zie. Hoewel zij best tevreden is over het resultaat, moet ik toch even slikken”, geeft Martine eerlijk toe.

Na de afspraak in het ziekenhuis besluit haar partner Filip om haar te verrassen. Zo gaan ze naar een shoppingcenter net onder Rijsel en daar geniet Martine duidelijk van. “Een euforisch gevoel overvalt mij en plots vergeet ik alle ellende van de afgelopen weken. Met een paar kledingstukken verdwijn ik in een paskamer”, vertelt Martine.

Toch is dat euforisch gevoel weer snel weg, want in de paskamer wordt ze namelijk overmand door emoties. “Wanneer ik met mijn spiegelbeeld geconfronteerd wordt, zakt mijn zelfvertrouwen onder nul”, biecht ze op. “Teneergeslagen kom ik naar buiten. Het is duidelijk dat ik nog niet klaar ben voor een confrontatie met de buitenwereld”, besluit Martine.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws