Radiopresentatrice Nasrien Cnops heeft somber nieuws over zwangerschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Radiopresentatrice Nasrien Cnops heeft somber nieuws over zwangerschap

Radiopresentatrice Nasrien Cnops heeft somber nieuws over zwangerschap

NRJ-presentatrice Nasrien Knops, die we vooral leerden kennen als sidekick van Peter Van de Veire op MNM, wordt binnenkort voor de tweede keer mama. Dat fantastische nieuws maakte de radio-dj enkele weken geleden bekend op sociale media. Helaas verloopt haar tweede zwangerschap niet van een leien dakje.

Nasrien Knops is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Met haar partner Gunther heeft de NRJ-stem al een dochtertje, Aren, van anderhalf jaar oud. Onlangs hielden de tortelduifjes een genderrevealparty, waarbij duidelijk werd dat Aren er straks een kleine zus bij krijgt.

Helaas heeft Nasrien nu ook slecht nieuws te melden. De radiopresentatrice ligt al een hele tijd ziek in de zetel. “Het leven zoals het is”, schrijft ze bij enkele kiekjes waarop de oververmoeide mama met de kleine Aren platte rust neemt. “Ziek in de zetel met een massive slaaptekort. Maar wel met de allerbeste knuffels”, klinkt het.

“Oooh zo lief”, “Prachtige foto’s”, “Vlug beterschap toegewenst, Nasrien”, “Ik wens je veel beterschap” en “Goeie moed, veel respect iedere keer voor jullie struggles”, willen haar volgers kwijt. “Gelukkig is het met heel veel liefde”, voegt Nasrien er voor alle duidelijkheid aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws