Na carrièreswitch heeft Kim Van Oncen nóg meer groot nieuws: "Komt er snel aan!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na carrièreswitch heeft Kim Van Oncen nóg meer groot nieuws: "Komt er snel aan!"

Na carrièreswitch heeft Kim Van Oncen nóg meer groot nieuws: "Komt er snel aan!"

Kim Van Oncen heeft de set van ‘Dertigers’ ingewisseld voor de radiostudio. Sinds kort is ze samen met Peter Van de Veire te horen in ‘Goeiemorgen Morgen!’, maar dat is niet de enige nieuwe uitdaging die ze aangaat. Op Instagram verklapt ze nu nog meer leuk nieuws.

Kim Van Oncen heeft haar doorbraak bij het grote publiek te danken aan de reeks ‘Dertigers’. De serie is ondertussen afgelopen en de actrice heeft nu de overstap gemaakt naar de radio. Zo is ze sinds dit jaar de sidechick van Peter Van de Veire in de nieuwe Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’.

Hoewel ze nu een radioshow presenteert, betekent dat niet dat ze stopt met acteren. Zo is ze deze maand te zien in de nieuwe Play4-serie ‘Assisen’ en binnenkort speelt ze ook in de Streamz-reeks ‘Onderhuids’. Naast acteren en presenteren heeft Kim nog een grote passie, namelijk mode.

In 2021 bracht ze al eens een kledingcollectie uit bij de kledingketen JBC. Een waar succes zo blijkt, want Kim heeft nu opnieuw geweldig nieuws te melden. Zo zal er binnenkort weer een nieuwe collectie uitkomen. “Komt er zeer snel aan, mijn nieuwste collectie voor JBC”, klinkt het enthousiast op haar Instagrampagina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws