'Thuis'-maker verklapt meer over nieuw verhaal: "Daar zal ze niet blij mee zijn" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-maker verklapt meer over nieuw verhaal: "Daar zal ze niet blij mee zijn"

'Thuis'-maker verklapt meer over nieuw verhaal: "Daar zal ze niet blij mee zijn"

In ‘Thuis’-land is er weer het een en ander gaande. Maar wat de laatste tijd vooral over de lippen rolt, is het aanstaande huwelijk van Thilly (Lauren Müller) en Harry (Stan Van Samang). Na haar stilteretraite dook de zogezegd vermiste Thilly plots op aan Harry’s voordeur en vroeg ze hem uit het niets ten huwelijk.

“Ik denk dat er weinig minder romantisch is dan een aanzoek aan de voordeur”, lacht ‘Thuis’-producer Hans Roggen in TV-Familie. “Maar het past helemaal in de lijn van dit personage. En een huwelijksaanzoek blijft toch altijd iets speciaals in een dagelijkse fictiereeks.” Eén en al romantiek dus in ‘Thuis’, want de huwelijksteller staat intussen op twee.

Op 17 maart stappen Adil (Nawfel Bardad-Daidj) en Christine (Daphne Paelinck) namelijk in het huwelijksbootje. Wanneer Thilly en Harry elkaar eeuwige trouw beloven, verklapt de producer nog niet. “Met Thilly weet je nooit. Ze lijkt me niet het type dat dingen op de lange baan schuift”, klinkt het. Wat hij wel al vertelt: “Zij en Harry zullen er iets heel leuks van willen maken. En zo hoort het: in een dagelijkse fictiereeks is een huwelijk altijd een topmoment.”

Maar dat topmoment stuit sommige mensen tegen de borst. Want net zoals haar beste vriendin Christine, wordt Thilly binnenkort een bruid. “Christine is nu uiteraard heel erg verrast door die verloving van Thilly en Harry”, vertelt Hans Roggen er nog over. “Door dat plotse aanzoek zuigt Thilly de aandacht voor het nakende huwelijk van Christine weg. En daar is Christine niet blij mee”, kan hij al verklappen. “Dit zal niet in goede aarde vallen bij haar…”

Populair

Laatste nieuws