Natalia heeft bijzonder nieuws over huwelijksplannen met haar verloofde Frederik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia heeft bijzonder nieuws over huwelijksplannen met haar verloofde Frederik

Natalia heeft bijzonder nieuws over huwelijksplannen met haar verloofde Frederik

Natalia is terug van weggeweest. Zes jaar na haar laatste plaat komt de zangeres eindelijk met nieuwe muziek op de proppen. Vorige week dropte ze nog haar eerste single ‘When You Came By’, een ode aan de liefde, maar vooral aan haar verloofde Frederik Binst.

Natalia droeg haar eerste nieuwe single op aan haar kersverse verloofde Frederik. De tortelduifjes zijn al sinds 2018 samen en verloofden zich afgelopen november nog tijdens de Halve Marathon des Sables in Jordanië. “Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And i said ‘YES’”, schreef de zanegers dolenthousiast op Instagram.

Wanneer Natalia te gast is in de ochtendshow van Radio2 voelt Peter Van de Veire haar aan de tand over het nakende huwelijk. Al zijn er nog niet echt concrete plannen. “Waar zal het trouwfeest plaatsvinden, in Marokko of in de Kempen?”, vraagt de presentator zich af. “Geen van beide”, denkt de zangeres erover.

En net zoals over de locatie, heeft het verloofde stelletje nog geen knoop doorgehakt over een mogelijke trouwdatum. Mag Natalia zich dit jaar nog een getrouwde vrouw noemen? “Dat weten we nog niet”, geeft Natalia toe. “Zoals we altijd zeggen: we bekijken het nog even dag per dag. En zodra we weer wat beter kunnen ademen, dan gaan we het bekijken”, besluit de zangeres. “Ik weet het echt nog niet goed, maar ik denk in 2024.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws