Herman Verbruggen kon ongeluk maar net vermijden tijdens 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Herman Verbruggen kon ongeluk maar net vermijden tijdens 'The Masked Singer'

Herman Verbruggen kon ongeluk maar net vermijden tijdens 'The Masked Singer'

Gisteren konden we genieten van de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. En de maskers vielen al een eerste keer af. Skiwi moest de show verlaten en niemand minder dan ‘F.C. De Kampioenen’-acteur Herman Verbruggen kwam uit het pak gekropen. Maar zijn avontuur liep niet altijd van een leien dakje.

Het kwam als een enorme verrassing dat Skiwi, die vanaf de bekendmaking van de pakken één van de publieksfavorieten was, als eerste de wedstrijd moest verlaten. Herman Verbruggens ergste nachtmerrie. “Het was super om hieraan mee te doen, maar ik vond het verschrikkelijk erg dat ik zo snel al afviel”, geeft de acteur toe in Het Laatste Nieuws.

“Ik dacht: na die eerste show ga ik gewoon door, dat kan niet anders. Zo'n Skiwi wil je er toch inhouden! Maar het publiek in de zaal heeft daar anders over beslist”, klinkt het. Herman had nochtans nog heel wat leuke dingen voor ons in petto. Hij voelde zich al helemaal thuis in zijn pak. “Het was vrij comfortabel. Mijn benen en armen stonden direct in het zweet, maar rond mijn hoofd had ik veel ruimte. Daar had ik met gemak nog weken comfortabel in kunnen wonen”, lacht hij.

Maar toch verliep het niet altijd zonder stoot of slag. Zoals we tijdens de uitzending meermaals konden zien, waren die skilatten op zijn rug eerder een vloek dan een zegen. “Met die skilatten op mijn rug heb ik een paar keer bijna Jens Dendoncker van het podium geslagen”, biecht Herman op. “Omdat je in dat pak geen besef hebt hoe breed of diep je bent”, aldus Marcske van ‘De Kampioenen’.

Populair

Laatste nieuws