Fans niet te spreken over eerste 'The Masked Singer'-aflevering: "Dat was erg" TV en Radio
TV en Radio

Fans niet te spreken over eerste 'The Masked Singer'-aflevering: "Dat was erg"

Fans niet te spreken over eerste 'The Masked Singer'-aflevering: "Dat was erg"

Gisteren zagen we de eerste zeven pakken schitteren in de eerste aflevering van ‘The Masked Singer’. Champignon, Mummie, Leeuw, Groot Licht, Soaperstar, Raaf en Skiwi beten de spits af. Voor dat laatste personage was het gisteren helaas al einde verhaal.

Tot iedereens grote verbazing moesten we gisteren afscheid nemen van publiekslieveling Skiwi, en daarmee dus ook van niemand minder dan Herman Verbruggen uit ‘F.C. De Kampioenen’. Ook hijzelf had niet verwacht er als eerste uit te liggen. “Ik zag nog zoveel mogelijkheden met dat figuurtje, andere nummers, andere choreografieën... We gingen Skiwi ook nog laten jodelen en zo”, verklapt de 60-jarige acteur in Het Laatste Nieuws.

“Het was super om hieraan mee te doen, maar ik vond het verschrikkelijk erg dat ik zo snel al afviel”, geeft hij toe. En Herman is niet de enige. Ook de kijkers bleven met open monden achter. “Deze exit zag ik echt niet aankomen”, “Zonde dat Skiwi eruit is”, “Zo spijtig, zo’n leuk figuur en leuke persoonlijkheid erin”, “Ik vond het erg dat hij er al zo snel uit moest”, “Ik had graag nog wat langer van Skiwi genoten” en “Herman deed het zo goed, had er nog meer van willen zien”, klinken de reacties van de kijkers op Instagram.

“Onterecht!”, schrijven sommigen zelfs verontwaardigd. “Het mooiste pak gaat er al in de eerste aflevering uit.” Het merendeel had namelijk liever een ander personage zien vertrekken. “Jammer, Groot Licht moest eruit, Skiwi was beter”, “Ik had gedacht dat Groot Licht ging vertrekken”, “Waarom heeft het publiek hem verdergestemd?” en “Hermans stem was zeker niet de slechtste”, lezen we nog.

Populair

Laatste nieuws