Kat Kerkhofs en Dries Mertens hakken drastische knoop door over hun toekomst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs en Dries Mertens hakken drastische knoop door over hun toekomst

Kat Kerkhofs en Dries Mertens hakken drastische knoop door over hun toekomst

Kat Kerkhofs en Dries Mertens, die al zo’n 17 jaar samen zijn, zijn één van dé celebritykoppels van Vlaanderen. In 2015 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje en in maart 2022 mochten ze hun eerste kindje samen, hun zoontje Ciro Romeo, verwelkomen. Nu neemt het koppel een ingrijpend besluit over hun toekomst samen.

Jarenlang volgde Kat Kerkhofs haar wederhelft voor zijn voetbalcarrière naar het buitenland. In 2013 verhuisde het koppeltje naar Napels toen Dries Mertens zijn eerste contract tekende bij Napoli. Sinds eind vorig jaar wonen de twee met hun zoontje in Istanboel nu Dries daar aan het voetballen geslagen is. Maar de tijd dat zijn carrière voorrang krijgt, is zo goed als voorbij.

Volgend jaar loopt Dries’ contract bij de Turkse ploeg Galatasaray namelijk af. “Hij wil er in schoonheid afsluiten. ‘t Is ook mooi geweest. In mei wordt hij 36, in voetballerstermen is dat zo goed als bejaard”, vertelt Kat in Het Laatste Nieuws. Dan is het koppeltje ook van plan om definitief terug te keren en in te trekken in hun herenhuis in Leuven.

“We willen graag dat Ciro hier naar school gaat. Na zo'n lange periode in het buitenland snak ik ernaar om wat meer bij m'n familie te zijn. En bij m'n metekindje, het kindje van m'n zus”, denkt Kat erover. “Dries en ik hebben veel meegemaakt, maar ook veel moeten missen.” Zo heeft Dries de zoontjes van z'n broer niet zien opgroeien. “Zeker nu we een eigen kind hebben, snakken we naar een veilige basis. Al zullen we het na al die jaren misschien niet meer gewoon zijn om in België te wonen, dus reizen zullen we altijd blijven doen. De wereld lacht ons toe”, knipoogt ze.

Plaats voor Kats carrière

Bovendien hoopt Kat haar carrière in België vanaf dan weer verder uit te bouwen. “Vanaf dan hoop ik nog meer voor tv te kunnen werken”, klinkt het. “M’n eigen concepten bedenken en verder uitwerken. Wat meer human interest, zoals ‘Kat zonder grenzen’”, denkt de presentatrice luidop na.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws