Kat Kerkhofs heeft niet mis te verstane boodschap voor Dries Mertens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs heeft niet mis te verstane boodschap voor Dries Mertens

Kat Kerkhofs heeft niet mis te verstane boodschap voor Dries Mertens

Het leven lacht Kat Kerkhofs en Dries Mertens toe. Het koppeltje woont momenteel met hun gezinnetje in Istanboel voor Dries’ voetbalcarrière. De twee zijn gelukkiger dan ooit tevoren. Maar ze hebben ook al heel wat watertjes doorgezwommen.

Kat en Dries zijn al zo’n 17 jaar samen. In 2015 beloofden ze elkaar eeuwige trouw, maar twee jaar later ging het koppeltje al uit elkaar. Gelukkig was de breuk was maar van korte duur. Sindsdien kiezen de tortelduifjes volmondig voor elkaar. Een klein jaar geleden bezegelden ze de liefde zelfs met een kindje. In maart 2022 verwelkomden Kat en Dries hun zoontje Ciro Romeo.

Nu is hun huwelijk volgens hen sterker dan ooit. “Zeker sinds de geboorte van Ciro”, zegt Kat in Het Laatste Nieuws. “We hebben onze band letterlijk bezegeld met bloed. We hebben iets gemaakt dat van ons twee is. Als ‘t nu niet voor het leven is, dan weet ik het ook niet meer. ‘t Gaat eigenlijk al enkele jaren supergoed tussen Dries en ik, en dit is de kers op de taart.”

Kat en Dries zitten duidelijk steeds op dezelfde lijn. “We hebben gelukkig ook dezelfde visie op het ouderschap”, gaat de presentatrice verder. “Eigenlijk zijn we heel instinctieve ouders, zonder veel regeltjes. We nemen Ciro overal mee naartoe en proberen hem niet te betuttelen. Maar natuurlijk geven we hem veel liefde. Da's het belangrijkste, nee?”, besluit Kat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws