Maakt Moora Vander Veken straks grote comeback? Ex-'Thuis'-actrice verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Maakt Moora Vander Veken straks grote comeback? Ex-'Thuis'-actrice verklapt meer

Maakt Moora Vander Veken straks grote comeback? Ex-'Thuis'-actrice verklapt meer

Het is intussen al zo’n vier jaar geleden dat de ‘Thuis’-kijkers Olivia Hoefkens, gespeeld door Moora Vander Veken, vaarwel wuifden. Sinds haar vertrek bij de soap verdween de actrice bijna volledig uit de spotlights. Maar mogen we haar binnenkort opnieuw op scherm verwelkomen?

Ze was misschien wel een van de meest opvallende verschijningen op de Ensors afgelopen zaterdag. Vier jaar na haar exit bij ‘Thuis’ schitterde Moora Vander Veken naast haar vriend Rik Zang, met wie ze intussen twee jaar samen is, weer op de rode loper. “Het is lang geleden, I know. Maar ik ben opnieuw heel veel aan het acteren”, onthult de ex-‘Thuis’-actrice aan Het Laatste Nieuws.

Na haar exit bij de populaire Eén-soap, ging Moora een hele tijd in New York en Londen wonen. Daar volgde ze acteerworkshops en kluste ze bij als fotografe. Vlak voor corona trok de actrice weer naar Antwerpen. In 2021 dook ze al eens even op in de telenovelle ‘Lisa’, en dat leek slechts het begin.

“Ik heb het voorbije jaar zowel een rol in de reeks 'Ferry' mogen spelen, als in 'Alterego' dat binnenkort op tv te zien is”, vertelt ze. “Én ik heb voor het eerst in het Duits geacteerd, een hoofdrol zelfs in de film ‘Pony horst’. Een paardenfilm die enkel in de Duitse zalen zal uitkomen”, aldus de actrice. “Ik ben heel benieuwd naar dit jaar, want er zitten nog coole projecten aan te komen”, kan Moora al verklappen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws