Trekt Aster Nzeyimana streep onder sportwerk? Presentator verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Trekt Aster Nzeyimana streep onder sportwerk? Presentator verklapt meer

Trekt Aster Nzeyimana streep onder sportwerk? Presentator verklapt meer

Afgelopen zaterdag maakte Aster Nzeyimana zijn langverwachte debuut als presentator in de grote dansshow ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ op Eén. Daarin gaat de sportcommentator samen met presentatrice Siska Schoeters op zoek naar het grootste danstalent. Maar betekent dat ook stilaan een shift in zijn carrière?

Een serieus sportprogramma of een shiny-floor show, het lijkt een onmogelijke keuze voor Aster Nzeyimana. “Mijn roots liggen echt wel bij het voetbal”, vertelt de sportcommentator in HLN Showbits. “Commentaar geven bij een voetbalmatch is echt mijn kinderdroom. Dat is, denk ik, een van de allerleukste dingen die je kan doen.”

Maar het een sluit het ander niet uit. Na de ‘The greatest dancer’ heeft Aster ook de smaak van de entertainmentsector volledig te pakken. “Dat was ook heel leuk, dus dat staat op hetzelfde niveau voor mij”, geeft hij toe. “Het is vooral heel tof om de twee te combineren. En ik ga nooit kiezen tussen die twee, nooit. Waarom zou ik dat doen?”, klinkt het klaar en duidelijk.

“Een mix. Zolang ik de kans krijg van mijn baas op de VRT en ik blijf presteren, wil ik absoluut niet kiezen”, besluit de presentator. Zo hoopt hij dat er nog meer entertainmentprogramma’s op zijn pad mogen komen. “Maar het moet wel echt bij mij passen”, besluit hij. En zijn sportwerk laat hij zeker niet afzwakken. “Ik doe heel veel sport, maar er zijn periodes waarin ik echt tijd heb en me gewoon ook op andere dingen kan focussen. En ik ben blij dat ik dat kan doen.”

Populair

Laatste nieuws