James Cooke verklapt groot nieuws over het derde seizoen van 'James De Musical' TV en Radio
TV en Radio

James Cooke verklapt groot nieuws over het derde seizoen van 'James De Musical'

James Cooke verklapt groot nieuws over het derde seizoen van 'James De Musical'

James De Musical’ scheert hoge toppen. Onlangs won het programma nog een prestigieuze Gouden Roos en natuurlijk kan een derde seizoen dan niet uitblijven. Presentator James Cooke onthult nu ook wie de eerste gast zal zijn in de nieuwe reeks.

Dat ‘James De Musical’ een groot succes is, dat wisten we al langer. Het programma is een waar kijkcijferkanon en dit weekend konden de fans afzakken voor een groot spektakel in de Antwerpse Lotto Arena. Daar vonden namelijk drie shows plaats van ‘James De Musical Live on Stage’.

In deze grote musical speelden verschillende gasten uit de eerste twee seizoenen van ‘James De Musical’ mee, zoals Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans. Toch had James Cooke nóg een grote verrassing voor het publiek, want op het einde van de show onthulde hij wie de eerste gast in het derde seizoen van ‘James De Musical’ zal zijn.

Niemand minder dan Metejoor zal een eigen musical krijgen en daar is de zanger ontzettend blij mee. “Ik kan al niet meer wachten om te mogen genieten van al dat moois dat dit geweldige team in elkaar gaat knutselen”, schrijft hij enthousiast op Instagram. “Ik kijk er nu al naar uit”, “Fantastisch” en “Heel erg benieuwd, maar zal ongetwijfeld weer top zijn”, reageren zijn fans al snel.

Populair

Laatste nieuws