Q-dj Jolien Roets openhartig over mama worden op 35: "Niet alleen voordelen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Q-dj Jolien Roets openhartig over mama worden op 35: "Niet alleen voordelen"

Q-dj Jolien Roets openhartig over mama worden op 35: "Niet alleen voordelen"

Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar zullen binnenkort voor de tweede keer mama en papa worden. Haar eerste kindje kreeg de radiopresentatrice op 35-jarige leeftijd en daar heeft ze nog wat over te vertellen.

Het aftellen kan nu echt bijna beginnen, want Jolien Roets en Hakim Chatar mogen bijna hun tweede kindje in de armen sluiten. Het koppel is al sinds 2016 samen en in april 2021 mochten ze hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Idris Mehdi. Op haar Instagramverhaal beantwoordt ze nu enkele vragen over het mama zijn.

Zo vraagt een van haar volgers zich af hoe oud Jolien was toen ze haar eerste kindje kreeg. De presentatrice reageert dat ze toen 35 was, maar dat vindt ze helemaal niet erg. “Geen moment spijt van dat ik ‘zo lang’ heb gewacht”, schrijft ze. Vervolgens legt ze ook uit waarom dat voor haar de beste keuze was.

“Ik ben veel rustiger en geduldiger dan tien jaar geleden en ik heb niet het gevoel dat ik iets heb moeten opgeven”, aldus Jolien. Echter beseft ze wel dat op 35-jarige leeftijd voor het eerst mama worden natuurlijk niet alleen voordelen heeft. “Maar voor mij werkt het wel”, verduidelijkt ze.

Q-dj Jolien Roets openhartig over mama worden op 35: "Niet alleen voordelen"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws