Herman Verbruggen eerlijk na 'The Masked Singer'-exit: "Heb er niet van genoten" TV en Radio
TV en Radio

Herman Verbruggen eerlijk na 'The Masked Singer'-exit: "Heb er niet van genoten"

Herman Verbruggen eerlijk na 'The Masked Singer'-exit: "Heb er niet van genoten"

Vrijdagavond konden we de eerste aflevering van het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ meepikken. En die kende meteen een eerste afvaller: Skiwi ofwel Herman Verbruggen. De ‘F.C. De Kampioenen’-acteur reageerde erg teleurgesteld. En hoewel hij enthousiast op het podium stond, was er toch iets dat hem dwars zat.

Herman Verbruggen was helemaal klaar om het ‘The Masked Singer’-avontuur aan te gaan. Lang heeft hij niet getwijfeld om ja te zeggen. “The Masked Singer is één van de zeldzame programma’s waar families voor in de zetel gaan zitten en samen naar een programma kijken. Dus er is wel een parallel met ‘De Kampioenen’”, vertelt 'Skiwi' in ‘Behind The Mask’ op VTM GO.

Helaas was het maar van korte duur. “Ik heb dit met veel plezier gedaan. Het is spannend en ik had die spanning iets langer willen vasthouden”, klinkt het. “Ik ben geen zanger, maar uiteindelijk doe je toch wel ongelofelijk je best. Dan dacht ik: het zou nu toch wel heel erg triest zijn als ik er als eerste uit zou liggen. Ik vind het oprecht heel spijtig.” Maar waarom is Herman nu zo teleurgesteld?

“Als je in een taverne pannenkoeken vraagt, dan krijg je twee of drie stuks. Waarom is dat? Die eerste pannenkoek fret je op van de honger en goesting, maar je vergeet ervan te genieten”, legt de acteur uit. “Dat is die eerste show. Je hebt daar niet van genoten. Daarom is er nog een tweede en derde pannenkoek. Die kans heb je niet als je er de eerste keer uitvalt.” Maar al bij al blikt hij er toch positief op terug. “Ik moet concluderen dat ik heel blij ben dat ik het heb mogen doen. Als niet-zanger dit avontuur mogen meemaken is fantastisch”, aldus de eerste afvaller.

Populair

Laatste nieuws