'Big Brother'-kijkers geven hun ongezouten mening na vertrek van bewoner TV en Radio
TV en Radio

'Big Brother'-kijkers geven hun ongezouten mening na vertrek van bewoner

'Big Brother'-kijkers geven hun ongezouten mening na vertrek van bewoner

Afgelopen weekend moest alweer een kandidaat het ‘Big Brother’-huis verlaten. Toch is niet iedereen even blij met het vertrek van Danny, want er wordt heel wat geschreven over zijn exit op sociale media.

Vorige week werden Michelangelo, Jason en Danny genomineerd in ‘Big Brother’. Dat was de derde nominatie voor Danny en die werd hem nu uiteindelijk ook fataal. De kijkers besloten dat hij naar huis moest en dat kwam erg hard aan bij hem. Zo vloeiden er meteen traantjes bij de ex-bewoner.

Op zijn Instagrampagina moet hij nog wat kwijt over de eliminatie. “Lieve volgers, ik wil jullie ontzettend bedanken voor dit mooie avontuur wat ik heb mogen beleven in het huis van ‘Big Brother’ en voor al jullie steun de afgelopen tijd. Ik had dit voor geen goud willen missen”, schrijft Danny.

Hoewel enkelen reageren dat hij terecht naar huis moet vertrekken, vinden velen het toch erg jammer. “Doodzonde zo’n aardige man”, “Jij mocht nog wat gebleven zijn van mij”, “De foute naar huis gestuurd”, “Je was een toppertje”, “Zo spijtig”, “Veel te vroeg eruit”, “Je zal gemist worden” en “Nu is er niets meer aan”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws