Maureen Vanherberghen verklapt per ongeluk meer over afloop verhaal in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Maureen Vanherberghen verklapt per ongeluk meer over afloop verhaal in 'Familie'

Maureen Vanherberghen verklapt per ongeluk meer over afloop verhaal in 'Familie'

Vanavond is het zover. Dan maakt Maureen Vanherberghen, de vriendin van Sieg De Doncker (Koen) haar langverwachte entree in ‘Familie’. Hoelang ze in de reeks te zien zal zijn, is nog een groot vraagteken. Al lijkt de actrice wel al meer te verklappen.

Vanavond maken de trouwe kijkers van ‘Familie’ kennis met een gloednieuw personage: inspecteur Marlies Kennis, gespeeld door Maureen Vanherberghen. Zij bijt zich vast in de verdwijning van Koen, die eigenlijk door Veronique vermoord is. Koen werd ironisch genoeg gespeeld door Maureens real life partner Sieg De Doncker.

Maureen gaat in de reeks dus op zoek naar haar echte lief. “Ja, toen ze mij vroegen, kon ik geen nee zeggen. Dit is inderdaad té grappig. Een heel leuke knipoog, bedacht door de mensen van ‘Familie’”, vertelt de actrice in TV-Familie. “Blijkbaar nemen ze bij ‘Familie’ het woord ‘familie’ heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, lacht ze. Maar of dit om een tijdelijke rol gaat of ze voor langere tijd te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

“Het is zo’n beetje als bij Sieg. Er staat niet echt een einddatum op”, verklapt Maureen. Dat wijst er in ieder geval op dat de verdwijning van Koen niet snel - of wie weet zelfs helemaal niet - opgelost zal raken. Haar rol in de soap valt naar eigen zeggen goed te combineren met haar ander werk, onder andere bij Qmusic. Dus het zou zomaar eens kunnen dat we haar niet snel zullen zien vertrekken uit ‘Familie’.

Populair

Laatste nieuws