Natalia post nieuwe beelden van zoontje Apollo en iedereen merkt hetzelfde op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia post nieuwe beelden van zoontje Apollo en iedereen merkt hetzelfde op

Natalia post nieuwe beelden van zoontje Apollo en iedereen merkt hetzelfde op

Natalia post op Instagram een nieuw filmpje van haar jongste kindje. De volgers van de zangeres laten in de comments weten dat ze een treffende gelijkenis hebben vastgesteld.

Afgelopen weekend stond Natalia drie keer op de planken van de Antwerpse Lotto Arena in ‘James De Musical Live on Stage’. Een druk weekend, waardoor er al eens gerust mag worden op zondag. Op Instagram deelt ze nu een tof filmpje van haar zoontje Apollo. “Het is zondag voor iedereen, hé seg”, schrijft ze erbij.

Natalia’s volgers kunnen het bijna niet geloven dat Apollo al zo groot is geworden. “Moh, Apollo kan al stappen”, “Amai, hoe snel groeit hij”, “Een echte jongen”, “Hoe groot is je zoontje al geworden, niet te geloven” en “Ongelooflijk hoe snel hij groei”, reageren ze onder meer. Toch is dat niet het enige dat haar volgers hebben opgemerkt.

Zo laten ze ook weten dat Apollo meer en meer begint te lijken op zijn grote zus Bobbi-Loua. “Begint heel veel gelijkenissen met zijn zus te vertonen”, “Een kopie van zijn grote zus”, “Amai, wat lijkt hij veel op zijn zus”, “Zoveel gelijkenissen met Bobbi-Loua” en “Lijkt zo fel op z’n zus”, reageren ze meermaals.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws