Marianne Devriese uit 'Familie' deelt hartbrekend bericht over zieke dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marianne Devriese uit 'Familie' deelt hartbrekend bericht over zieke dochtertje

Marianne Devriese uit 'Familie' deelt hartbrekend bericht over zieke dochtertje

Op Instagram deelt voormalige ‘Familie’-actrice Marianne Devriese, beter bekend als Evy en later als tweelingzus Iris in de soap, een hartverscheurend bericht. Samen met haar vriend, acteur Steve Geerts, kreeg ze drie dochters. De jongste, Pippa, lijdt aan een zeldzame aandoening.

De jongste dochter van Marianne en Steve heeft een zeldzame ontwikkelingsstoornis, ofwel GRIN syndroom. Dat is een zelfdame aandoening die onder andere met epilepsie, een ontwikkelingsachterstand en leer- en gedragsproblemen gepaard gaat. “We weten niet of Pippa ooit zelfstandig zal kunnen leven”, vertelde de actrice twee jaar geleden nog in Story.

“Vandaag verjaar ik”, laat Marianne nu weten op Instagram. “Dan wordt er al eens gevraagd wat je graag zou willen. Al 5 jaar is die wens onveranderd. Een behandeling voor onze lieve Pippa”, droomt ze luidop. Het onderzoek naar de zeldzame aandoening wordt blijkbaar amper gefinancierd. Daarom roept ze haar volgers op hun steentje bij te dragen.

“Het is daarom zó belangrijk dat wij, als (zorg)-ouders zelf zoveel mogelijk proberen verzamelen. En daarom deze verjaardagsinzameling ten voordele van CureGRIN Foundation om onze Grinetjes te helpen”, klinkt haar boodschap. “Dit is fantastisch, dankjewel”, “Veel succes voor Pippa” en “Gedaan! Nog een gelukkige verjaardag”, schrijven Mariannes volgers onder andere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws