Winnie uit 'Blind Getrouwd' zegt waar het op staat na reacties over kindje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie uit 'Blind Getrouwd' zegt waar het op staat na reacties over kindje

Winnie uit 'Blind Getrouwd' zegt waar het op staat na reacties over kindje

Winnie Bogaerts deelde zopas een nieuw kiekje van haar gezinnetje. Meteen krijgt ze een opmerkelijke vraag van enkele volgers en daar geeft ze meteen een duidelijk antwoord op.

Sinds september zijn Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans de fiere ouders van hun dochtertje Lily. Op de Instagrampagina’s van de mama en papa krijgen we geregeld leuke beelden te zien van het gezinnetje, maar er is iets dat we nog niet gezien hebben van de kleine spruit: haar gezichtje.

Dat merken nu ook de volgers van Winnie op. “Waarom altijd het gezichtje verbergen?”, vraagt iemand zich af in de comments. “Nergens zie je dat snoetje” en “Hopelijk hebben ze dan wel genoeg mooie foto’s waarop ze haar gezichtje wel kunnen bewonderen”, reageren anderen meteen.

Ook Winnie ziet deze reacties en besluit een duidelijk antwoord te geven. “Het is niet omdat we ze niet delen dat we geen foto’s met haar erop nemen hoor”, klinkt het kort en bondig. “Eerst de foto voor in het album en als ze het dan niet beu is nog een voor op Instagram”, verduidelijkt de mama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws