'Thuis'-actrice maakt filmdebuut bij onze noorderburen: "Coming soon" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice maakt filmdebuut bij onze noorderburen: "Coming soon"

'Thuis'-actrice maakt filmdebuut bij onze noorderburen: "Coming soon"

Apollonia Sterckx, vooral bekend door de rol van Britney - tegenwoordig Britt - Van Notegem in ‘Thuis’, kunnen we binnenkort ook op het witte doek bewonderen. De actrice heeft namelijk een grote rol beet in een Nederlandse film. Dat maakte ze zelf bekend op Instagram.

Apollonia Sterckx draait al enkele jaren mee op de set van ‘Thuis’ als Britt, de dochter van Eddy en Nancy. Ze groeide intussen uit tot een vast onderdeel van de jonge garde in de populaire soap. Maar voor haar volgende project zoekt ze het iets minder dicht bij de deur. De 16-jarige actrice heeft het namelijk tot in Nederland geschopt.

Apollonia speelt binnenkort mee in de Nederlandse film ‘LEEUWIN’. “Afgelopen zomer opnamedagen voor ‘LEEUWIN’. Coming soon!”, schrijft de ‘Thuis’-actrice bij een reeks spiegelselfies tijdens de draaidagen van de langspeelfilm. “Als de 15-jarige Surinaamse Rosi naar Nederland moet verhuizen gaat niets meer vanzelf. Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi lijkt uitkomst te bieden”, lezen we in de beschrijving van de film.

In juli 2022 gingen de opnames van de jeugdfilm van start, in april 2023 wordt de film in de bioscoop verwacht. Apollonia’s fans zitten alvast op de eerste rij. “Ik kom kijken!”, “Keibenieuwd!”, “Straffe actrice” en “Wat ben jij uitgegroeid tot een prachtige jonge dame! Nog heel veel succes in de toekomst met alles wat jij nog gaat doen”, willen haar volgers kwijt. “Je hebt het schitterend gedaan”, denkt ook regisseur Raymond Grimbergen erover.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws