Na Eurosongteleurstelling: The Starlings hakken knoop door over verdere carrière Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na Eurosongteleurstelling: The Starlings hakken knoop door over verdere carrière

Na Eurosongteleurstelling: The Starlings hakken knoop door over verdere carrière

Een kleine maand geleden moesten The Starlings nipt - met één punt verschil - de duimen leggen voor Gustaph in de grote ‘Eurosong 2023’-finale. Teleurstelling alom dus bij Tom Dice en Kato Callebaut. Maar hoe staan ze nu tegenover het Eurovisiesongfestival? Werd hun droom definitief aan diggelen geslagen?

Tom en Kato waren duidelijk dé publieksfavoriet, maar door hun vijfde plaats die ze van de vakjury kregen, was het bijna een onmogelijke opgave. The Starlings hebben op sociale media dan ook duidelijk hun ongenoegen geuit tegenover de vakjury wegens gebrek aan respect. Maar niet getreurd. Een ticket naar het Liverpool konden ze dan misschien niet bemachtigen, hun nummer ‘Rollercoaster’ scheert hoge toppen. Meer nog, het is de sterkste stijger.

Aan het publiek en hun nummer zal het dus duidelijk niet gelegen hebben. Brengt dat hoop voor de toekomst? Wagen ze hun kans over twee jaar opnieuw? In een recent interview met Story sloten ze een derde deelname volledig uit. “Het is nu of nooit. We gaan geen derde keer deelnemen”, besloten ze toen. Maar daar lijken ze nu op terug te komen.

Tijdens een vragenronde op Instagram wordt daar opnieuw naar gepolst. “We willen nog steeds heel graag gaan”, klinkt het verrassende antwoord van het duo nu. “Maar voor nu gaan we vooral supporteren voor Gustaph, die het waanzinnig goed gaat doen”, moedigen Tom en Kato hun goede vriend aan. Wie weet dus tot over twee jaar.

Bron: Instagram Stories

Na Eurosongteleurstelling: The Starlings hakken knoop door over verdere carrière

Populair

Laatste nieuws